4 mau ʻōlelo aʻoaʻo no ka loiloi ʻana i ka maikaʻi o ka pauka kale

1. Ka waihoʻoluʻu – He ʻōmaʻomaʻo ʻōmaʻomaʻo ka pauka kale premium e hōʻike ana ʻaʻole i wāwahi ʻia ka molekala chlorophyll i ka wā o ka hoʻomaloʻo ʻana, no ka mea he ʻōmaʻomaʻo ʻeleʻele nā ​​lau kale hou no ka nui o ka chlorophyll.Inā ʻeleʻele ke kala o ka pauda, ​​ua hoʻoheheʻe ʻia paha ia me kahi mea hoʻopiha a i ʻole ua haki ʻia ka molekala chlorophyll ma ke kaʻina hoʻomaloʻo, ʻo ia hoʻi, ua hoʻohaʻahaʻa ʻia ka nui o nā meaʻai.Inā he ʻōmaʻomaʻo ʻeleʻele ka pauda, ​​ua puhi ʻia paha i ka wela kiʻekiʻe.

2. Density - Pono ka pauka kale Premium he māmā a ʻoluʻolu no ka mea he māmā nā lau kale hou.Ua hoʻohui ʻia kahi mea hoʻopiha piha a i ʻole ua maloʻo ka kale ma ke ʻano o ka haki ʻana o ke ʻano o ka lau o ka lau, a laila e luku ʻia ka nui o nā meaʻai inā paʻa a kaumaha ka pauda.

3. ʻOno a honi - Pono ke nānā, honi, a ʻono e like me ka kāle.Inā ʻaʻole, pono e hoʻohui ʻia kahi mea hoʻopihapiha e hoʻoheheʻe i ka ʻono a i ʻole ua haki nā molekala ʻono i ka wā o ka hoʻomaloʻo ʻana, pēlā pū kekahi o nā meaʻai ʻē aʻe.

4. Nā mea ʻē aʻe - Pono mākou e ʻike i ke ʻano a me kahi i ulu ai ka huahana.Pono mākou e ʻike inā ua ulu ka huahana me ka hoʻohana ʻana i nā hana mahiʻai organik a inā ua hōʻoia ʻia ka mea hoʻolako USDA Organic.Pono kākou e ʻike e pili ana i ke ʻano o ka lepo o ka mea maka, i mea e kūpono ai ka noʻonoʻo o ka pauda kale i nā kūlana.

Loaʻa iā ACE kahi hui o nā loea e lawe mai i ka waiwai nui o ka ʻike a me ka ʻike nui mai ka ʻoihana.Hoʻomaloʻo mākou i ka kale hou i ka mahana maikaʻi loa a ʻaʻole hoʻohui i kahi mea hoʻopihapiha.Hoʻohiki mākou e hāʻawi iā ʻoe i ka pauka kale maoli me ke kumu kūʻai hoʻokūkū a me ka lawelawe kūikawā.


Ka manawa hoʻouna: Dec-04-2022